De Salon


De kapsalon van Giulio en zijn team bevindt zich aan de rand van het centrum, tegenover stadspark De Hout en restaurant Koekenbier.

Kennemerstraatweg 109 is een vrijstaande villa van twee bouwlagen onder een kap, in 1903 opgetrokken in een mengeling van neorenaissance stijl en Jugendstil. Het prachtige, karakteristieke pand -naar een ontwerp van de bekende Alkmaarse architect C. Ooms- kenmerkt zich door detaillering van glas-en-lood en siersmeedwerk.

Anno 2014 is de villa omgetoverd tot een eigentijdse, stijlvolle kapsalon. Het interieur is modern, maar met behoud van het originele karakter.

U wordt gastvrij en in stijl ontvangen door vakmensen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in het kappersvak. Hair by Giulio werkt alleen met topproducten zoals van wereldmerk I.C.O.N. Alle producten bieden ecologisch eerlijkheid, geven prachtige stevige kleuringen en brengen uw haar perfect in conditie.

‘Haar is mijn passie’ aldus de eigenaar Giulio Enrico Locca. Reeds op 19 jarige leeftijd opende hij in 1996 zijn eerste eigen salon als ‘haarondernemer’. Nu - inmiddels 25 jaar later en een dosis ervaring rijker -heeft Giulio het gevoel dat zijn droom uitkomt met deze exclusieve salon.

‘’Vakmanschap, ervaring en passie smelten samen alsof het bestemd is voor elkaar.’’
​​​​​​​​​​
Giulio.